Plats

Meny

Coronaviruset

Hola amigos, på Panamigas tar vi stort ansvar för hälsan både hos våra medarbetare och våra gäster Vi är måna om att göra vad vi kan för att förhindra fortsatt smittspridning.

Vi följer alla gällande råd och riktlinjer som rör restaurangverksamhet och följer Folkhälsomyndighetens uppdateringar löpande.

Vi ställer alltid höga krav gällande vår hygien i restaurangen och har noggranna rutiner kring detta. Dessa rutiner har vi nu skärpt ytterligare med t.ex. ännu tätare rengöringsintervaller.

Vi har även flyttat all form av självtag såsom bestick, glas, dryck m.m. bakom disk för att minska smittrisk i restaurangen och istället serverar vi varje gäst efter behov.

Vi har infört en tydlig policy och tydliga riktlinjer som gäller våra restauranger och medarbetare för att undvika smittspridning. Vi uppdaterar alla löpande med ny information som kommer från Folkhälsomyndigheten.

På båda våra restauranger går det bra att beställa mat för avhämtning, beställer du via vår egen app så får du 25% rabatt. I Jönköping erbjuder vi hemkörning via Foodora, som även de har mycket tydliga rutiner för att minimera smittspridning. De erbjuder också ett val för “no-contact-delivery”, det vill säga chauffören ringer på och lämnar din beställning utanför din dörr. Om du vill använda dig av denna möjlighet så skriver du det i fältet för ”ytterligare kommentarer”.

Panamigas restauranger öppet som vanligt.
Om vi får direktiv från myndigheter eller vi måste göra annan bedömning är vi beredda att vidta andra åtgärder.

Läs mer hos Folkhälsomyndigheten.

Vi önskar er hjärtligt välkomna till oss och hoppas kunna sätta en guldkant på din dag.

5912
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Ok! Mer information