Plats

Meny

FRÄSCH MAT MED LATINAMERIKANSK INSPIRATION

Panamigas erbjuder fräsch mat snabbt med inspiration från det mexikanska köket. Hos oss finns något för dig oavsett om du är ute efter en lätt eller rejäl måltid. Välj mellan vegetariskt, fisk eller svensk kött. Vad du än väljer från vår meny serveras du mat som är tillagad med kärlek.

På Panamigas lagar vi all vår mat från grunden av fina färska råvaror. Allt kött är svenskt och färskt. Maten lagas på plats och din måltid görs på beställning framför dig — utan krångel eller onödiga tillsatser. Alla våra såser och spreads är veganska.

Alla våra rätter erbjuder en lättillgänglig och njutningsfull upplevelse av det mexikanska köket. Det spelar ingen roll vem du är, vad du har för smakpreferenser, eller om du har ätit liknande mat förut. Det finns nya favoriter för alla olika smaker i vår meny, som väntar på att utforskas av dig.

Välkommen in till oss och njut fräsch mexikansk mat på svenska i en avkopplande atmosfär!

carrito_kyckling_0000
soppor_0002no¨t_0002dessert_0000oumph_0000

Vår mat inspireras av det färgstarka mexikanska köket — vi serverar mexikansk mat på svenska. Du kommer att uppleva härliga bekanta smaker med en ny spännande touch i en inbjudande atmosfär. Våra recept är skapade med målet att bevara det bästa med den mexikanska maten och samtidigt lägga till vår kreativa prägel på smakupplevelsen.

/upl/images/644558/so-tpotatis1_604_704_2_thumb.jpg

råvarorna

Alltid de bästa råvarorna - alltid tillagade från grunden.

Maten på Panamigas tillagas av färska råvaror av högsta kvalitet, det är något vi aldrig kommer att kompromissa med. Råvarorna förbereds från grunden i varje restaurang för att hållas fräscha och smakrika. Alla våra köttalternativ består av svenskt färskt kött.

Meny
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Ok! Mer information