Plats

Meny

Om oss: VI ÄR PANAMIGAS: FAST, FRIENDLY AND WITH DIGNITY

Hos oss på Panamigas kan du njuta av fräscha burritos, sallader och underbara smårätter. Vi lagar maten framför dig, just för dig - med kärlek <3! Våra burritos är i grunden vegetariska och för dig som väljer kött så serveras bara svenskt färskt kött tillagat av oss i restaurangen.

Panamigas är en vänlig, generös och okomplicerad upplevelse. En plats för både de gamla bästa vännerna, såväl som för de nya oväntade. De som du kanske inte visste att du skulle träffa just här. Oavsett vilket, så handlar Panamigas om just det, att upptäcka, dela och njuta av god mat i en härlig inbjudande atmosfär. Utan att kompromissa på det som du tycker är viktigt. Utan stel och stiff attityd. Utan suckar och bekymmer.

Du kan välja att åka förbi Panamigas och ta med dig maten hem eller kanske äta i bilen på väg till ditt mål. Eller så stannar du och äter i den varma och lekfullt inredda restaurangen.

Den smakrika maten på Panamigas är med stolthet stulen från Latinamerika.

Världens första Panamigas restaurang öppnade i Jönköping 2019 och är en del av Nordic Restaurant Concept AB som ägs av Katalysator AS.


LAMA Allergier (PDF)
59465953_25912 liten5991

Du hittar oss mitt bland vardagens alla rusher mellan plikter och platser, i en varm, välkomnande miljö. Vi finns för dig som är på gång, på språng och på väg, oavsett om du är fokuserad på nästa punkt i agendan eller på en härlig, avkopplande paus från den, själv eller med dina vänner.

Se vår meny
/upl/images/638203/kanon_604_704_2_thumb.png

Karriär

VI SÖKER DIG. SÖKER DU OSS?

Vi söker allt från restaurangchef till servicepersonal. Se våra lediga tjänster och följ med på en spännande resa!

Se tjänster
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Ok! Mer information