Plats

Meny

Karriär: VÄX TILLSAMMANS MED OSS PÅ PANAMIGAS

Panamigas är en helt ny restaurangkedja, vår första restaurang öppnade i Jönköping 2019. Vi erbjuder en ny kategori av mat till människor i farten. En möjlighet att njuta av vällagad mat med spännande smaker i en skön miljö på lättillgängliga platser.

Vi erbjuder våra gäster en vänlig, generös och okomplicerad upplevelse. En plats för både de gamla bästa vännerna, såväl som för de nya oväntande. De som man kanske inte visste att man skulle träffa just här. Oavsett vilket, så handlar Panamigas om just det, att upptäcka, dela och njuta av god mat i en härlig inbjudande atmosfär. Utan att kompromissa på det som är viktigt. Utan stel och stiff attityd. Utan suckar och bekymmer.

På Panamigas älskar vi att laga fantastiskt god mat, ge exceptionell service och att se till att våra kunder lämnar restaurangen med ett leende. Vi vet att kärlek till både människor och mat är en grundförutsättning för att lyckas hos oss - oavsett vilken position du har. Låter det här som en arbetsplats för dig? Tänkte väl det! Välkommen att se våra lediga tjänster och skicka in din ansökan!

Panamigas är en del av Nordic Restaurant Concept AB som ägs av Katalysator AS.


5912
/upl/images/638203/kanon_604_704_2_thumb.png

Karriär

VI SÖKER DIG. SÖKER DU OSS?

Vi söker allt från restaurangchef till servicepersonal. Se våra lediga tjänster och följ med på en spännande resa!

Se tjänster
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Ok! Mer information